Briefing, storyboard, rodatge professional, pilot de dron, edició del projecte…Laiet, la teva productora audiovisual.

Laiet
Dron
Dron video
Edicion Laiet

Les millors tècniques de producció i post producció
sempre adaptades a les necessitats del client

Guionització

Briefing, Objectius, Destinatari.
Requisits, esquema comunicatiu.

Filmació professional

Rodatge en ultra definició 4K.
Direcció de fotografia i de so.

Edició creativa

Software de darrera generació. Màxima
qualitat i dinamisme. Originalitat.

Animació gràfica

Multimèdia en moviment.
Motion graphics. Títols animats.

Resultats HD

Resolució en 1080p i 4K. Versió comprimida i apta per web.

Entrega de originals

Conservació i cessió dels materials
en brut per futurs aplicatius.

Vídeos potents que venen els teus productes.

Tria el vídeo ideal per la teva marca: vídeos promocionals, explicatius, corporatius, de producte, amb dron, 3D, motion graphics…

Vídeos Corporatius

Comunica informació rellevant sobre la teva empresa, valors, productes, serveis… Promou la teva marca, genera confiança entre els clients i millora la teva imatge corporativa.

Vídeos Explicatius

Comunica informació clara i concreta sobre un servei específic. Proporciona imatges explícites als teus clients perquè un producte complex sigui fàcil d’entendre.

Vídeos Promocionals

Promou un producte o servei. Destaca els seus beneficis. Motiva a la teva audiència a realitzar una acció amb imatges atractives i música emocionant.

Vídeos de producte

Presenta i ressalta les característiques dels teus productes. Demostra com funciona en la vida real amb testimonis satisfets. S’utilitza en botigues online, xarxes socials i fires comercials per atreure l’atenció de clients potencials.

Vídeos amb dron

Ofereix una perspectiva única i espectacular de la teva empresa amb tomas èpiques, impossibles d’aconseguir amb càmeres convencionals. Planos exteriors o interiors amb moviments suaus i fluids generen un contingut visual molt potent.

Vídeos 3D i Motion graphics

Combina elements visuals, il·lustracions i icones animats amb música i efectes de so. Capta l’atenció de l’espectador i transmet missatges de manera creativa. Crea mons visuals únics difícils d’aconseguir amb imatges reals.

Vídeo en streaming per al teu esdeveniment online

Comptem amb el millor equipo multicàmera per a gravar la teva presentació i que puguis compartir-la amb el teu públic, ja sigui en directe amb el nostre sistema de streaming i realització, o en deferit publicant el vídeo resum i fotografies en les teves xarxes socials. Instagram live, Youtube, Skype, Zoom… a Laiet aconseguim que semblin el teu propi canal de televisió amb el teu logo personalitzat. Disposem de la plataforma més avançada perquè el públic vegi i interactui en qualsevol dispositiu, en qualsevol lloc i en qualsevol moment

Fotografía de producto
Fotografía de producto
Fotografía de producto

Fotografia de producte molt atractiva.
El nostre fotògraf aconsegueix que la teva galeria llueixi amb imatges 
espectaculars.

Fotografia Alimentació

Captura imatges visualment atractives dels teus aliments i begudes. Aconsegueix que el teu menjar es vegi el més apetitós i deliciós possible, amb les millors tècniques d’il·luminació, composició i estilisme. Disposem d’una varietat de fons, plats, fustes i decoracions, per a crear configuracions que realcin els teus productes.

Fotografía de producto
Fotografía de producto
Fotografía de producto

Fotografia Moda

Transmet una sensació d’estil i elegància en entorns acuradament seleccionats amb il·luminació i composició meticulosament planificades.
Disposem d’una gran varietat de tècniques, des de retrats en estudi fins a sessions en exteriors, per a capturar l’essència d’una col·lecció de moda de qualsevol marca.
Mostra la teva roba de manera atractiva i transmet una narrativa visual que evoqui emocions a l’espectador.

Fotografía de producto
Foto Riudavets
Riudavets foto

Fotografia Arquitectura

Ressalta el disseny, textura i atmosfera del teu edifici. Mostra l’arquitectura de manera estètica i artística amb la millor selecció d’òptiques, flaixos, enquadraments i perspectives. Transmet el caràcter i personalitat que té el teu entorn professional.

Fotografía de producto
Fotografía de producto
Fotografía de producto

Fotografia Industrial

Mostra el funcionament dels teus productes, instal·lacions industrials, equips, i processos de fabricació amb tècniques especialitzades d’il·luminació, composició i enfocament per a ressaltar els detalls i l’atmosfera d’aquests entorns. Les imatges industrials ben executades poden transmetre la precisió, l’eficiència i la innovació d’una gran empresa.

Fotografía de producto
Fotografía de producto
Fotografía de producto

Formulari de contacte

7 + 14 =

Logo Laiet

Augmenta les vendes del teu negoci online amb les millors fotos i vídeos dels teus productes.

A Laiet disposem de pilot de dron amb títol STS, gestionem l’autorització de vol amb Aesa per a poder volar legalment el nostre dron en qualsevol lloc.

Número d’identificació Pilot dron STS: ESP-RP-0000022731.

dron Laiet

Oficina

C/ Sant Pere, 24, 08301 Mataró

infolaiet@laiet.es

+34 937974199

+34 669822267

© 2020 Laiet